14 відгуків

Олія обліпихи
Олія обліпихиВ наявності
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Отримують із плодів обліпихи. Має яскраво-жовтогарячий колір, характерний запах і смак. Містить суміш каротину та каротиноїдів, токофероли, стерини, фосфоліпіди, алкалоїд серотонін, гліцериди олеїнової, пальмітолеїнової, пальмітинової, стеаринової та лінолевої кислоти, ліноленову кислоту, що входить до групи вітаміну F. Аскорбінової кислоти в обліпихи більше, ніж у шипшині. Високі вміст вітамінів К, В1, В2, B6, P, Е. Корисні властивості: запалення слизових оболонок травного тракту (застосовують у комплексній терапії виразкової хвороби дванадцятипалої кишки та шлунка); гінекологічних захворювань: кольпітів, ерозії шийки матки, ендоцервіцитів, вагінтів; променевих і виразкових уражень шкіри, опіків, виразки шлунка, пролежнів, променевого раку стравоходу; хронічних захворювань верхніх дихальних шляхів: гайморитів, ларингітів, фарингів; патологічних процесів прямої кишки; виразках рогівки очей; атеросклерозу; пародонтозу та запальних захворювань ясен; висівного та лускатого лишаю та нейродермітів; для ефективного відновлення шкірного покриву після радіаційних і сонячних опіків і прискорення формування тканин; для скорого загоєння саден, ран та інших уражень шкіри (характерною особливістю олії обліпихи, є його висока якість загоєння й немає на місці ураження рубців і шрамів); для поліпшення зору; для боротьби зі зморшками, веснянками та пігментними плямами, під час вугрової висипки, дерматиту та шкірних тріщин; запобігання утворенню тромбів. Спосіб застосування: всередину по 1 чайній ложці обліпихи 2-3 рази на день за 30 хв до їди. Широкий спектр зовнішнього застосування.
Характеристики
Основні
Вага200 г
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Форма випускуМасло
ВиробникМасломания
Інформація для замовлення
  • Ціна: 85

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner