14 відгуків

Червоний корінь (копечник)В наявності
70 ₴
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Склад: Червоний корінь 100%. Червоний корінь застосовується під час лікування гострого та хронічного простатиту, уретриту та аденоми простати, усуваючи застійні явища в передміхуровій залозі, покращуючи сечовиділення під час затримки, сприяючи повнішому спорожненню сечового міхура, знижуючи частоту сечовипускання, особливо в нічну пору. Червоний корінь відновлює чоловічу потенцію, є негормональним стимулятором статевої активності з м'якою, щадною дією. Червоний корінь підвищує фізичну витривалість і відновлює сили у разі важких фізичних навантажень. Способи застосування: Настоянка. 50 г. подрібненої сировини залити 0,5 літра 40% спирту. Закрити та настоювати 3 тижні в темному місці за кімнатної температури. Приймати по 1 чайній ложці тричі на день, розчинивши в невеликій кількості води. Отвар. 1 столову ложку подрібненої сировини помістити в емальовану ємність, залити 200 мл гарячої води, закрити кришкою та кип'ятити на повільному вогні 7 хвилин. Охолодити, процідити та випити впродовж дня 3-4 приймання. Протипоказання: вагітність, діти до 12 років, лактація, підвищена нервова збудливість, серцево-судинні захворювання, гіпертонія, інфаркт Міокарда. Маса: 50г.
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникПП "Союз Афган"
Інформація для замовлення
  • Ціна: 70 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner